LBT Boottrailers

Het verhaal achter LBT-Holland en het team dat dagelijks vorm geeft aan het geheel, is er een zoals we die tegenwoordig niet veel meer tegenkomen.

In de winter van 1999 start Ronald Lensselink met LBT-Holland, toen nog Lensselink Boottrailers geheten. Met de gedachte dat een goede, functionele boottrailer ook nog betaalbaar moest kunnen zijn, is hij gestart om de onderneming vorm te geven. Hij ontwikkelde een boottrailer die gelijk alle kenmerken bezat die LBT-Holland voor ogen had. Kwalitatief hoogwaardig, netjes afgewerkt, fuctioneel en betaalbaar.

Niet veel later werd de onderneming al uitgebreid om de vraag naar deze trailer het hoofd te kunnen bieden. Door gesprekken te voeren met veel gebruikers van boottrailers kwam aan het licht wat de trailer wel en niet zou moeten hebben. Het model werd weer verder verbeterd en er volgden ook andere modellen voor verschillende type boten. Met aandacht voor kwaliteit hoog in het vaandel ontwikkelde LBT-Holland zich tot een serieuze speler op de markt voor boottrailers in Nederland.

Door altijd in gesprek te blijven met zowel dealers als de consument, zit LBT-Holland bovenop ontwikkelingen die zich voordoen en die van belang kunnen zijn om de kwaliteit van de producten naar een nog hoger niveau te brengen. Voorbeelden hiervan zijn bv. De waterdichte wiellagers die LBT-Holland standaard monteert bij elke boottrailer en de R.V.S. remkabels ( herkenbaar aan de felblauwe buitenmantel ) voor de geremde modellen. Nieuw in deze rij is het "Easy-flush" remtrommel-spoelsysteem voor de geremde modellen. Stuk voor stuk ontwikkelingen die LBT-Holland als een van de eerste toepaste op zijn producten waardoor de kwaliteitstandaard weer hoger kwam te liggen.

Het mag duidelijk zijn dat LBT-Holland gaat voor een duurzame relatie met zowel dealer als consument. Wij werken dan ook graag met U mee om te zorgen dat Uw boot perfect past op de trailer die daarvoor is geleverd.