"BoatDock" by MBL-Holland Trailerbouw

De BoatDock is de laatste nieuwe ontwikkeling van MBL-Holland Trailerbouw. Deze lift voldoet aan de vraag uit de markt om een droge stallingsplaats aan een (prive)steiger. De BoatDock is inmiddels reeds een aantal malen geinstalleerd en naar grote tevredenheid van zowel de klant als MBL-Holland. Als U ook Uw eigen BoatDock zou willen hebben of meer informatie wenst omtrent de BoatDock dan kunt U rechtstreeks contact met ons opnemen.

BoatDock® by MBL-Holland B.V.  

Hiernaast ziet U de BoatDock gemonteerd aan een steiger op een locatie onder Rotterdam. Hier is gekozen voor een uitvoering met een elektrische lier. Standaard is er een handlier gemonteerd die is voorzien van een lierband.

Voor een demonstratie van de BoatDock kunt u klikken op deze link.

De BoatDock kan maximaal 500 kg laden, afhankelijk van de bodemgesteldheid en constructie van de steiger.De armen van de BoatDock zijn opklapbaar voor wanneer de BoatDock een langere tijd niet in gebruik is

De adviesverkoopprijs van de BoatDock is € 1895,- inclusief BTW compleet als bouwpakket geleverd af Brielle. Meerprijs voor de uitvoering met elektrische 240V lier is € 350,- Montage op locatie is mogelijk in overleg.

Om terug te keren naar de hoofdpagina van LBT-Holland Trailerbouw klikt U
HIER.

Levering en plaatsing vindt uiteraard ook plaats via ons dealernetwerk.