Nieuws

Nieuws en wetenswaardige feiten omtrent LBT-Holland-boottrailers en aanhangers in het algemeen

Augustus 2012 - Met 2013 in aantocht komen er naast een aantal mider leuke zaken voor de gemiddelde Nederlander toch ook nog lichtpuntjes naar voren! De eeuwige discussie welek trailer achter welke auto mag en welk rijbewijs je nu wel of niet nodig hebt wordt een stukje eenvoudiger vanaf begin volgend jaar. Was het tot dusverre zo dat men met enkel het B-rijbewijs geen geremde en gekentekende trailers mocht voortrekken waarvan het TMM ( Toegestane Maximale Massa ) hoger was dan het lediggewicht van het trekkend voertuig ( en de combinatie nooit zwaarder dan 3500 kg ), nu wordt het zo dat het maximale trekgewicht van de auto mag worden benut door de B-rijbewijs bezitter MITS het combinatiegewicht nog steeds niet zwaarder wordt dan 3500 KG. Nemen we als voorbeeld een auto van merk A met een ledig gewicht van 1100 kg en een trekvermogen van 1800 kg dan zien we dus dat op dit moment een B-rijbewijs gebruiker beperkt wordt tot 1100 kg TMM van de trailer en dat begin volgende jaar dezelfde bestuurder met hetzelfde rijbewijs ineens 1800 kg mag voorttrekken ! Das dus een verruiming van 700 kg en dat opent veel perpectief voor mensen die graag met hun trailer op vakantie willen maar tot dusverre geen E-rijbewijs hadden. Mocht U aan de hand van dit bericht vragen hebben dan bent U van harte welkom om deze per mail of telefonisch aan ons te stellen!

Juli 2012 - Falck Nutec, gerenommeerd trainingsbedrijf voor o.a. maritieme en offshore trainingen, heeft LBT-Holland verkozen tot leverancier voor hun nieuwe trailer t.b.v. de nieuwste aanwinst binnen hun vloot. Het betreft hier een LBT 2500 GRT voor de RSQ 600 uitgevoerd met 140 pk Suzuki 4t motor. Hoofd technische dienst L. van Campen was vooraf zeer te spreken over de kwaliteitsstandaard en zag dat ook weer bevestigd bij de oplevering van de trailer. De kwaliteitsstandaard die de industriele sector verlangt van onze trailers wordt door ons dagelijks nagestreefd en waar mogelijk naar boven toe bijgesteld. Wij danken Falck Nutec hartelijk voor het door hen in ons gestelde vertrouwen !

Juni 2012 - LBT-Holland heeft voor het project van de Zandmotor voor de kust van 's Gravenzande en Monster in Zuid Holland de Reddingsbrigades van die plaatsen mogen voorzien van een geweldige trailer voor hun nieuwe jetski. Deze jetski of Personal Water Craft ( PWC ) is bedoeld voor de snelle uitruk om mensen in nood op of rond de zandmotor uit hun benarde positie te halen. Het ontwerp van de trailer kwam tot stand in samenwerking met de beide brigades die hun input door LBT-Holland vertaald zagen in een trailer die onder alle omstandigheden zijn werk perfect doet !

10 Juli 2009 - LBT-Holland is weer een product rijker in het programma dat wordt gevoerd voor 2009. De `BoatDock“ is een ontwikkeling die LBT-Holland heeft gedaan n.a.v. vragen uit de markt omtrent het droog opslaan van de boot boven het water. De BoatDock is voorlopig verkrijgbaar in 2 versies tw. de max 500kg versie en de max 1000 kg versie. Zie de button bovenaan de website voor meer info een prijscorrectie en niet direct van een prijsstijging. Hierdoor blijven de trailers van LBT-Holland de meest voordelige keus in het kwaliteitssegment van de markt

2 Juli 2009 - LBT-Holland heeft een nieuw ontwerp voor de grootste versie uit het segment van de botenwagens. Het karakteristieke "brugdeel" heeft nu een radius over de hele lengte i.p.v. de knik in het midden zoals we de trailer kenden tot op heden. Als het eerste proefmodel afgewerkt is, dan zal er beeldmateriaal online geplaatst worden.

11 Juni 2009 - De botenwagen van de Assense roeivereniging ARC werd vandaag opgehaald door de vereniging. ARC werd vertegenwoordigd door Dhr. Bosma die de trailer mee terug nam naar Assen. De botenwagen, die in nauwe samenspraak met de vereniging ARC is samengesteld, heeft inmiddels de nodige kilometers gedraaid en, naar verluidt, naar volle tevredenheid!

21 Mei 2009 - De onderdelen en accessoirelijst zijn weer verder aangevuld met diverse onderdelen. De Reicher weegklok is toegevoegd evenals de kielrollenbanen voor universeel gebruik

13 April 2009 - De nieuwe prijzen staan genoteerd in de diverse prijslijsten. Er is gelukkig slechts sprake van een een prijscorrectie en niet direct van een prijsstijging. Hierdoor blijven de trailers van LBT-Holland de meest voordelige keus in het kwaliteitssegment van de markt

Het mag duidelijk zijn dat LBT-Holland gaat voor een duurzame relatie met zowel dealer als consument. Wij werken dan ook graag met U mee om te zorgen dat Uw boot perfect past op de trailer die daarvoor is geleverd.